Online marketing - Önnek csak a vendégeket kell fogadnia, a többit megoldjuk

Online marketing. szállás marketing, szállodai marketing

12 éves alapokkal vállaljuk szálláshelyek marketing tevékenységeit. Legyen az szálloda, apartman, apartmanház, panzió, motel, szabadidőközpont stb...

Ha úgy érzi, hogy nem elég hatékony vagy egyáltalán nem is végez marketing tevékenységeket csak közvetítőkön keresztül hirdet, tölti szálláshelyét, akkor próbáljon ki valami újat.

Teljes mértékben átvállaljuk szálláshelye marketing tevékenységét, Önnek csak a vendégeket kell fogadnia.

Minden adminisztrációs feladatot átveszünk Öntől, legyen az a hirdető oldalak adminisztrációs feladata, előjegyzés kezelése.

Szálláshelyét feltöltjük a közvetítő oldalakra (szallas.hu, booking.com, stb.....) facebook, adwords kampányt indítunk és online felületen rögzítjük előjegyzésébe a foglalásokat.

Felhő alapon elkészítjük előjegyzését, a nap 16 órájában kezeljük az ajánlatkéréseket, foglalásokat, amit rögzítünk az előjegyzésébe, kezeljük a telefonos megkereséseket.

Mivel a nap 16 órájában kezelni tudjuk az ajánlatkéréseket, így nem veszíthet vendégeket, mert azonnal kapnak választ kérdéseikre.

Sokan 24 - 48 órán belül vagy még később adnak választ az érdeklődőknek, akik ez idő alatt már a konkurenciánál foglalnak szállást.

Árak a megbízástól függnek.

Próbálja ki szolgáltatásainkat, legyen Ön is a partnerünk.